úterý 18. srpna 2015

#49 Pěšky do pekárny

Dnešní úkol Veké letní výzvy s Florentýnou byla fakt výzva. Úkol splnitelný, ale rozhodně nic pohodlneho. Dojít si pěšky (nebo alespoň částečně pěšky) do pekárny pro něco dobrého. Jsme uprostřed Krkonoš v podstatě na samotě, v rozumné vzdálenosti je akorát hotel s restaurací a pidi smíšenka. A na celý den hlášený vytrvalý déšť. Jsme za něj vděční, je ho třeba a my po dvou dost fyzicky náročných dnech užijeme oddychový den. Navíc k čemu do pekárny, k dyž si žádné ty čerstvé mňamky stejně nemůžu dát kvůli dietě a bude mě to jen deptat.
Ale výzva je výzva, takže bylo třeba přesvědčit mého ze všech nejlepšího k cestě do Tanvaldu a hlavně k pěší procházce v dešti do pekárny. Spojili jsme to s cestou do sámošky, kde jsme potřebovali pár drobností. Procházka byla nakonec fajn, určitě jsme ušli dobré 2 kilometry v menším slejváku, děti si to užily, my jsme to přežili :)




¨

Mobil, chudák, byl už mokrý a šmouhatý. Ale přežil :)


4 komentáře:

  1. ty brďo to bylo potom na čaj s citronem a zázvorem ne?
    Ale jstre šikuly hlavně děti :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jůůůů! V Tanvaldě u Mašků! Tam dělají jeden z nejlepších chlebů, jaké jsem jedla. ;) Holy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, recenze jsem našla výborné. Akorát už měli téměř prázdné regály, když jsme dorazili :-/ Holt, v podvečer do pekařství nelez :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.