neděle 9. srpna 2015

#40 Vyšlápněte si za jídlem

Dnešní úkol Velké prázdninové výzvy s Florentýnou mě po pravdě moc nepotěšil. Udělat si výlet s jídlem. Podmínky - alespoň 3 km pěšky a cestou nebo na konci cesty si dát něco k jídlu. Zmrzlina se nepočítá.
Ve většině rodin je neděle výletovacím dnem. U nás je to ale sobota. V neděli jsme dopoledne na bohoslužbách, někdy si potom dáme jídlo venku a po siestičce už na výletování nebývá čas. Maximálně na malou procházku. Ale dnes by na procházku ve 4 odpoledne vyrazil asi jedině sebevrah. Navíc jsme výletovali včera celý den, jsme uchození, upečení, plní zážitků, i ta cesta za jídlem byla...
Vzali jsme to ale jako příležitost vyzkoušet něco neobvyklého (jak už to u téhle letní výzvy bývá) a vyrazili jsme na bohoslužby pěšky. Máme to asi 4 kilometry, cesta nic moc hezká - po sídlištích, kolem obchoďáku a tak. Ale dopoledne bylo příjemně, děti nevyspávaly, tak proč ne :) Nachystala jsem svačinku, druhou měly děti na místě. A duchovní strava, za kterou jsme šli především, by se měla počítat taky ;)










 Fotky jsou z mobilu ve spěchu, ale jako dokumentace myslím stačí :)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.