neděle 29. listopadu 2015

Adventní věnec 2015

Tak už mám konečně hotový letošní věnec. Zase úplně jiný než v předchozích letech (tady a tady), kdy jsem měla věnec vždycky jednoduchý a takový minimalisticky pojatý. letos jsem to pojala trochu infantilněji, ať to baví děti :) Zatím baví, takže dobrý :)







Panďuláčci nadchli Vojtíka, když jsme spolu před pár dny vybírali dekorace na společné vázání věnců v Rybičkách (RC v Křesťanském centru 13ka v Praze na Lukách). Takže panďuláků máme spoustu, budou na stromečku a ti nejhezčí si vysloužili místo na věnci :)

Pomalu se náš byt začíná převlékat do Vánočního. Už jsem to chtěla mít hotovo, ale nějak se nedaří. Udělala jsem si radost, a koupila jsem si Ikea papírovou svítící hvězdu na okno. Trochu (dost) kýč, ale mně se prostě líbí.
A taky už máme na oknech voňavé potpourri. A děti ho po pečlivém zaškolení neožírají, nekramaří a zatím z něj ani nevaří polívky, což považuju za dílčí výchovný výsledek :)
Všechny orchideje mají nasazená poupata, o Vánocích budou krásně kvést. No a v troubě se peče první letošní vánočka, tak ta bude třeba zase příště :)






3 komentáře:

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.