pátek 20. listopadu 2015

#1 - Udělejte si plán

A je to tady - začátek Adventní výzvy s Florentýnou. První úkol žádá naplánovat advent a udělat si k tomu nějaký voňavý horký nápoj. Naplánováno mám díky Terapii domova už dávno a doplánovávám průběžně, takže dnes jsem akorát prošla poznámky a promyslela, co stihnu a co možná ne, čím začít a co počká. A udělala jsem si k tomu fair tradovou horkou čokoládu. kdysi jsem někde přišla k balení a zbyl tam už jen poslední pytlíček. tak dnes na něj došlo. Byla fajn :)

No a protože hned na dnešek byla vyhlášená taky denní odměna od Apetitu, která ale funguje jen přes Instagram, tak jsem ho založila. Ale coby nováček se teprve rozkoukávám, fotky z mobilu fakt tvořit neumím (v poslední době mi ale nejdou ani ty z foťáku), tak odměnu velmi pravděpodobně nevyhraju :D Vzala jsem to jako příležitost naučit se zas něco nového :)


4 komentáře:

  1. Seznamy z Terapie jsou mi povědomé :o) také jedu na této vlně. Hodně štěstí ve Výzvě!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, já se do toho systému vrhla někdy koncem září a zatím mi vyhovuje velmi. něco dělám jinak, trochu jsem si to přizpůsobila, ale většina věcí mi sedí a motivuje. Dost to dodává řád tomu věčnému chaosu s mrňaty, prací a tak...
      A taky mám letos poprvé v půlce listopadu vymyšlené všechny dárky a část už pořízenou, promyšlené cukroví, naplánovanou práci a svátky vyhlížím s radostí a beze stresu :)

      Vymazat
    2. Já s ním "jedu" od května, byť ten začátek byl pro mě dost náročný - přece jen najít si řád a přizpůsobit si ho vlastním potřebám chtělo čas. Teď jsem spokojená a mám to stejně jako Ty - je půlka listopadu a já mám přípravy na Vánoce pod kontrolou :-) Hurá! Terapii zdar :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.