Za život jsem ochutnala mraky verzí od senzačních až po téměř nepoživatelné. Ta naše má tvarohový základ a nemusí se do ní přidávat žádný tuk. Já dávám na vaničku tvarohu tak centimetr změklého másla, vyšlehám, přidám lžíci plnotučné hořčice, 2 větší jemně nasekané nebo nastrouhané kyselé okurky, na drobno nakrájenou menší cibuli a maso z jedné uzené makrely.
Hodně lidí dělá pomazánku z olejovek. Mně ale daleko víc chutná právě z uzené. Bohužel ani ta nemusí být vždycky dobrá. Důkazem toho budiž, že manžel dnes musel pro rybu dvakrát. Ta první, ač měla ještě týden to expirace, byla zkažená :-/
Tady důkaz, že je pomazánka opravdu rybí, a můj dietářský talíř s namazanými knackebroty :) |
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.