středa 16. května 2018

"Hrací" tričko, které potřebuje každý táta :)

Dlouho jsem na blog nepřispěla. Nebylo čím. K šití se teď téměř nedostanu. Zimní únavu vystřídala jarní a s prvním sluncem jsem měla tak silnou potřebu vyrazit ven... Děti by potřebovaly spoustu oblečení, ale já pořád nemám po večerech síly a přes den není kdy :-/ Vyhlížím, kdy se to zlepší a pomalu se smiřuju s tím, že se to možná už nezlepší.

Tak tady aspoň jedno mé dílo, se kterým se nutně potřebuju pochlubit, byť vůbec není z mé hlavy. Nápad odněkud z hlubin internetu, plánovaný už několik let. Hrací tričko pro mého muže k Vánocům (jo, dělala jsem ho už v prosinci, ale k vyfocení jsem se dostala až teď). Aby si tatínek mohl po práci odfrknout v horizontále a děti si i tak mohly pohrát :) Jednobarevné tričko jsem sehnala v H&M, ale kvalita odpovídá ceně, srazilo se do délky a vybledlo. Kam chodíte na jednobarevná trička k dalšímu tvoření vy?






Malovala jsem barvou na textil Kresba, co mi tu ležela už dlouho, předlouho. Mám s nimi dobrou zkušenost, že výborně drží a neopírají se. Nerada maluju na textil štětcem, pomohla jsem si aplikační lahvičkou s hrotem Izink. Nápis je pomocí tiskátek Aladine. 


6 komentářů:

  1. To je nápadité a vtipné! A funguje to? J.

    OdpovědětVymazat
  2. :) pobavila me podobnost, take jsem delala manzelovi toto trico k Vanocum a take se k ppstovani nedostala - planuji jako inspiraci ke dni otcu. Jen my mame svetle triko a tmave maluvky. Jen musim rict, ze to chce hodne premlouvani, aby dcera mela na hru zrovna chut :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jitko, dobré triko. Baví mě. To si jako taťka lehne na břicho a děcka po něm jezdí s autíčky? Opravdu vtipné. Dvě mouchy jednou ranou.

    OdpovědětVymazat
  4. Nápad jsem už také kdesi zahlédla, ale musím ti pochválit provedení. Vypadá naprosto profi, i ten nápis vepředu, bezva malůvky!

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný nápad a zpracování :-) Na jednobarevná trička je docela fajn zn. Adler. Daisyr

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.