pondělí 15. června 2015

Balíčky

Než zpracuju fotky z posledních objednávek a šití pro moje děti, nechám vás nakouknout do nitra balíčků, jak putují ke svým budoucím majitelům.




V posledních týdnech se mi sešlo poměrně dost objednávek na dudlíkové klipy. Vyřizuju s láskou i tyhle maličké objednávky :) 



Připravenou objednávku už stačí jen zabalit do ozdobené obálky, nalepit adresy a balíček může frčet. Menší objednávky poštou, u větších nad 1000,- máte možnost zvolit dopravu zdarma s InTime.



Všechno zboží pečlivě vyrábím v čistém nekuřáckém prostředí bez zvířecích alergenů. Cena je pro vás vyvážená dobrým pocitem, že získáte něco naprosto originálního, co bylo vyrobeno právě pro vás a neputovalo sem přes půl světa. Nepodílíte se a vykořisťování lidí v nelidských podmínkách šicích velkotováren, ale podporujete naši ekonomiku. Umožňujete jedné mamce uskutečňovat svůj sen :)

Vybírám materiály o nejvyšší možné kvalitě a pokud možno atestované pro děti do 3 let. Někdy je to hodně těžké, protože výrobce ani prodejce nic nenutí takové materiály vyrábět. Certifikáty platné v zahraničí často neplatí u nás a je nereálné nechávat si atestovat látky pro svoji potřebu. Bohužel, zatímco řetězce nebo stánkaře nikdo pořádně nekontroluje, malé české výrobce zkontrolovat a pokutovat je celkem snadné. Předpisy jsou neúprosné a je jich hodně... Ale to ví každý, kdo se u nás pustil do podnikání a je celkem jedno, v jakém oboru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.