Včera mi v mailu přistála nová inspirace od Florentýny, tentokrát tradiční postní - pučálka. A jak už to Florenýna umí, okamžitě mě navnadila vyzkoušet to. Vhodný hrách ke klíčení doma nemám, tak klíčím mungo. A budeme ho chroupat jen tak :)
pátek 20. února 2015
Rizoto s fazolkami
Co vařit, když je lednice poloprázdná a dochází nápady? Co třeba italské rizoto s fazolkami a tymiánem? Bylo senzační :) Recept najdete tady. Italskou kuchyni prostě můžu...
Včera mi v mailu přistála nová inspirace od Florentýny, tentokrát tradiční postní - pučálka. A jak už to Florenýna umí, okamžitě mě navnadila vyzkoušet to. Vhodný hrách ke klíčení doma nemám, tak klíčím mungo. A budeme ho chroupat jen tak :)
Včera mi v mailu přistála nová inspirace od Florentýny, tentokrát tradiční postní - pučálka. A jak už to Florenýna umí, okamžitě mě navnadila vyzkoušet to. Vhodný hrách ke klíčení doma nemám, tak klíčím mungo. A budeme ho chroupat jen tak :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
To rizoto určitě zkusím, díky za inspiraci!
OdpovědětVymazatNaklíčené mungo je dobrota, mně připomíná chutí čerstvý hrášek. A taky ho mám nejradši jen tak :-). Jen teda doporučuju přendat do větší sklenice nebo rozdělit do víc sklenic. Jak to začne klíčit, tak se objem zhruba ztrojnásobí ;-). Já vždycky dávám na začátku mungo tak do čtvrtiny sklenice, po cca 2-3 dnech je plná.
OdpovědětVymazatJo jo, tuto bylo už po nabobtnání. Jinak bychom jedli mungo týden :) Ale hrášek už je doma, tak budu testovat i ten :)
Vymazat