tag:blogger.com,1999:blog-9148976138105440293.post1219430048456730666..comments2024-02-26T12:39:57.648+01:00Comments on Jitu: Rizoto s fazolkamiJituhttp://www.blogger.com/profile/16976197532095423839noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9148976138105440293.post-50351161349288582015-03-04T22:11:56.283+01:002015-03-04T22:11:56.283+01:00Jo jo, tuto bylo už po nabobtnání. Jinak bychom je...Jo jo, tuto bylo už po nabobtnání. Jinak bychom jedli mungo týden :) Ale hrášek už je doma, tak budu testovat i ten :)Jituhttps://www.blogger.com/profile/16976197532095423839noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148976138105440293.post-25468363741690414132015-02-21T19:35:54.465+01:002015-02-21T19:35:54.465+01:00Naklíčené mungo je dobrota, mně připomíná chutí če...Naklíčené mungo je dobrota, mně připomíná chutí čerstvý hrášek. A taky ho mám nejradši jen tak :-). Jen teda doporučuju přendat do větší sklenice nebo rozdělit do víc sklenic. Jak to začne klíčit, tak se objem zhruba ztrojnásobí ;-). Já vždycky dávám na začátku mungo tak do čtvrtiny sklenice, po cca 2-3 dnech je plná.Hraboškahttps://www.blogger.com/profile/04762289398276181142noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-9148976138105440293.post-47341175328585759592015-02-20T20:02:40.721+01:002015-02-20T20:02:40.721+01:00To rizoto určitě zkusím, díky za inspiraci!To rizoto určitě zkusím, díky za inspiraci!eulinkahttps://www.blogger.com/profile/07214413261971395828noreply@blogger.com