čtvrtek 21. ledna 2016

Dva králové

Mám doma dva krále. Občas krále a krásnou princeznu. Ale nejčastěji dva krále. Proč ne. Žijeme ve světě neomezených možností. Když může být žena americký prezident, proč by nemohla být holčička král, že ano :)

Korunu jsem vyráběla Vojtovi na poslední chvíli na dětskou vánoční slavnost a od té doby je v permanenci. Bude třeba nějaký trvanlivější model. A hlavě ve dvou vyhotoveních. Přeci jen neustálé přetahování o korunu mezi dvěma králi papírovým korunovačním klenotům moc nesvědčí :)

Po pravdě, už teď mě trochu dojímá představa, že se mi tu jednou budou honit po bytě králové tři. Ještě že šál na královské pláště mám k dispozici dost a dost :)






6 komentářů:

  1. Všechno dvakrát ať jde o klučičí či holčičí hračku,doplněk...manžel to nechápe proč se snažím vyhovět oboum dětem, že se mají naučit si věci půjčovat....ale občas to prostě nejde a než poslouchat neustálé dohady to je moje,tak prostě ustoupím a máme to dvakrát:-)Já se sestrou na tom byla prý stejně...co by člověk pro ty děti neudělal,zvlášť když to může vyrobit doma sám.Krásní králové a ráda opět přijdu pro potěšení oka nebo inspiraci:-)Hezký víkend

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě obecně razím spíš tu cestu mít věci společně a domluvit se. Byt není nafukovací a skladovacích prostor tu nemáme moc. Ale tuto jsem vyráběla jako jednorázovou záležitost, nečekala jsem, že bude mít až takový úspěch :)

      Vymazat
  2. Neváhala bych a druhou korunu hned udělala vždyť tři králové mají taky každý svoji korunu ;-) Krásný počin Hezký den Radana

    OdpovědětVymazat
  3. Jsou roztomilí, rozpačitá Týnka a král Vojta se sloním trikem!Jsem zvědavá na druhou korunu!J.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.