pátek 21. září 2012

Adélka se vdává

Moje kamarádka Adélka se zítra vdává. Veškerá výzdoba a dekorace se ponesou na přání nevěsty v podzimním, trochu možná „dožínkovém“ duchu. S dalšími kamarádkami jsme dostaly za úkol připravit výzdobu sálu na after party. Pustila jsem se tedy do výroby podzimně laděných kytic z twist artu. Strávila jsem nad tím tři dny a i teď, když už je hotovo, se pořád nemůžu rozhodnout, jestli se mi to líbí nebo ne. Nejsem totiž zrovna fanda rustikálních dekorací... Ale asi jo, v zásadě jsem spokojená :) Tak snad se nevěstě budou líbit a prosvětlí pošmourný podzimní den.

Práce byla dost náročná. Udržet mého zvědavého sviště daleko z dosahu nůžek, štípaček a papírových provázků ještě jakž takž šlo. Zajistit, aby si neupustil květináč na hlavu, to jsem taky zvládla. V obchodě jsem ho ale na chvíli v kočárku spustila z očí a hned se zakousl do aranžovací hmoty... Takže jsem pak zbytek večera strávila na internetu zjišťováním, jestli mám jet na pohotovost nebo ne. Nezjistila jsem nic, ale synek žije, tak snad je všechno v pořádku. To už je asi osud kreativních matek...

Hromada papírových provázků na začátku.



Po třech dnech práce hromada kytek.



A nakonec hotové vazby.


Smutné je, že z těch pár obrázků vůbec není poznat, jak strašidelná piplačka to byla. No, twist art nějakou dobu opravdu nechci ani vidět. Už se mi o těch kytkách dokonce i zdá po nocích... :)

4 komentáře:

  1. Jitu ty kytky jsou ale fakt super

    OdpovědětVymazat
  2. Jak to stíháš???????????????????? Máš můj obdiv!
    Moc mě mrzí, že jsem tam nakonec nemohla. Tak snad aspoň fotky...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je jednoduchý - nespím a doma to vypadá jako po výbuchu :D

      Vymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.