čtvrtek 5. ledna 2017

Konečně zima

Kolem Silvestra se i na nebohé pražské děti, které sníh znají jen ze Tří oříšků, usmálo štěstí a venku se udělala překrásná námraza. Po týdnu slejváků (jaké může být lepší počasí po Vánocích na blátě, než třídenní déšť, žejo :D) vykouklo slunce a venku to vypadalo jak v pohádce. Teď už tu máme dokonce pár centimetrů sněhu, tak si užíváme, že nemusíme jezdit bobovat na hory :)

Tak se s vámi podělím o pár fotek z novoroční procházky a budu doufat, že jak na Nový rok, tak po celý rok - venku bylo tak krásně, jako by se svět právě narodil.




































4 komentáře:

  1. Krásné fotky :o)
    U nás na brněnsku na Štědrý den k večeru padaly snad po třiceti? letech velké bílé vločky, všude bylo krásně zasněženo... Snad si děti letos sněhu trochu užijí :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už sníh na Vánoce snad ani nepamatuju. Tuším, že někdy byl, mráz určitě párkrát byl, ale většinou bláto. Praha, no :-/

      Vymazat
  2. Jít na půlnoční sněhem byl letos snad nejkrásnější dárek. Jen ať mrazy vydrží a ještě něco připadne! V Brně je to také vzácnost:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Máš moc pěkné fotky. Je vidět, že tě psaní a focení baví. Letos byl leden co se týče sněhu a ledu nadprůměrný. Co mě překvapilo je to, že sníh napadl na chvilku dokonce také na Sahaře a to dokonce i v prosinci.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.