neděle 31. srpna 2014

1. narozeniny

Valentýnce byl minulou neděli jede rok. Letí to. Před rokem jsme si domů přivezli maličké miminečko a teď už nám tady začíná ťapkat holčička. Byl to náročný, ale nesmírně krásný rok a raduju se a jsem neskutečně vděčná za všechny věci, které jsme zažili.

V duchu v zimě započaté tradice jsem se rozhodla ušít Týnce narozeninové tričko. Nakonec ale místo trička vznikly šatičky/ tunika a leginky. Když holčička, tak holčička :)






Narozeninové šatičky musí mít číslo ;)

Vzadu zapínání na knoflíčky asi do 2/3 délky. Jen ty dírky... :-/

Proužkované leginky s nařasenými koleny - super řešení pro lezoucí batolata. Kolena vydrží hezká a nevytlemená. Jen tedy sesazení proužků na všech dílech a nad řasením i pod ním mi dalo trochu zabrat.





Jeden detail - sesazení proužků.

 A ještě několik fotek na modelce :)









Dárek měl úspěch. Myslela jsem, že bude zatím hlavně pro Vojtu, ale k mému překvapení se Týnka okamžitě zapojila a pustila se taky do stavění.
Stolík je starší Lack z IKEA, deska je nalepená tavnou pistolí a čáry na silnici jsem stříkala autolakem, který mi zbyl, když jsem s ním kdysi lakovala původní, dosti neestetickou kuchyňskou linkou.

Fotek je tentokrát víc, než je u mě obvyklé. Připutoval nám domů nový mazlík Canon, tak se seznamujeme. A už teď ho miluju :D

Štřihy: šatičky - Ottobre 4/2014, leginky 1/2014

6 komentářů:

  1. Šatičky jsou krásný! A fotky jsou parádní, chápu, že si se zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Holčička je krásná, o kus starší než ta naše. Kdybych měla tak šikovné ruce, taky bych šila takové krásné věci pro mojí Monču :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné oblečení od maminky. ;) A Valentýnce vše nejlepší k prvním narozeninám! Nejspíš si to budu pamatovat, v tento den slaví totiž i manžel. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Opet povedene kousky :) a male oskavenkyni preji vse nej!

    OdpovědětVymazat
  6. A pak že je Týnka nefotitelná :-). Fotky jsou krásné, tunika a legínky taky.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.