pátek 18. dubna 2014

Přebalovací podložky pro dvojčátka

Kamarádka Danda si u mě objednala dvě přebalovací podložky pro malá dvojčátka, která se nedávno narodila její sestře. Původní přání bylo ušít jednu velikou, ale nakonec jsme vymyslely dvě spínací na druky. Sepnutím vznikne jedna veliká, na kterou se pohodlně vejdou obě děti. A zároveň je to praktické, nemusíte vláčet veliký balík, když to není třeba.
Takhle to dopadlo :) Jsem moc zvědavá, jak se systém osvědčí v praxi.






Místo plastových patentků jsem tentokrát použila kovové, které jsou menší, takže nebudou miminka tlačit. Podložky jsou z mé obvyklé kombinace bavlněného froté s PUL zátěrem a bavlněného úpletu, takže jsou nepromokavé a oboustranné.

3 komentáře:

  1. no já mám na dvojčata dvě podložky zvlášť. A stejně jsem je použila minimálně. V podstatě asi 2x když byli úplně malincí u doktorky. Jakmile se začnou malinko hýbat, nedají se položit vedle sebe a uhlídat a stejně je jedno v sedačce/kočárku a pod. Takže už vozím i k doktorce jen jednu a mezi tím děti musím přivázat do kočáru. Navíc u dvou podložek najednou je už problém s místem. Ale osvědčily se mi do autosedačky místo nánožníku při lehkém deštíku.

    OdpovědětVymazat
  2. Po více než měsící používání musím napsat, že jsem nadšená - používám, když jdeme k doktorovi a mám vybalit obě děti najednou vedle sebe, podložky spojené do jedné jsou stabilnější. V rozpojené variantě samozřejmě používám stejně, jako bych používala jednopodložku. Spojené podložky bych stejně využila i u jednoho dítěte, jako podložku třeba při cvičení s miminkem/lezení, když nechávám dítě bez plenek (jedna podložka má takový rozměr, že se dítě hned přesune někam mimo) a tak. Takže velká spokojenost, díky! H.

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.