neděle 8. října 2017

Svatební dort

Před pár dny konečně doputovaly fotky ze svatby mojí sestřičky. Svatba byla úžasná, nevěstě (i ženichovi) to moc slušelo, byla báječná nálada... A tady jsou fotky dortu,který jsem na svatbu pekla. Talíře se vracely prázdné, nic nezbylo, tak se, myslím, vydařil :)














9 komentářů:

  1. Je nádherný. Já ted o víkendu zase pekla podle tebe :-) Tenhle dort prostě všem chutná (jen teda naší Jů ne, ale jinak fakt všem).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem moc ráda :)
      Evi, dokonce se mi už párkrát podařil ten červený nádech díky raw kakau :) Nejlepší byl v muffinech, ty byly opravdu hezky načervenalé. U dortu to tak dobře nevychází. Netuším, čím to je.

      Vymazat
    2. Já včera taky náhodou pekla muffiny a ten nádech tam je. Hlavně na venkovním světle. Red velvet cake bude moje stálice, co se týká buchet i dortů. To těsto je skvělé i jen tak. Musím je někdy upéct do práce a pobavit kolegy zajímavou chemickou reakcí :-)

      Ono v té barevnosti může hrát spousta faktorů - jednak složení těsta, ale i teplota a délka pečení.

      Vymazat
  2. Byl dokonalý:-*.Stejně tak fantastické cupcakes. Děkuju:-*

    OdpovědětVymazat
  3. Je krásný, překvapilo mě to - předchozí verze byly pěkné, ale nepovedla jsem si to představit jako svatební dort. A teď už dovedu 😃. Já Red velvet peču s repou - https://kitchenette.cz/clanek/106-red-velvet-muffiny a až do článků o dortech zde jsem si myslela, že tu červenou barvu má v Red velvet dělat ta řepa, díky za osvětu 😃. Nicméně ty s řepou jsou výborné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju. Teď jsou tyhle naháče na svatbách hodně in, co tak koukám. Podle ladění svatby je zdobí různými druhy květin, ovoce...
      Variantu s řepou mám taky moc ráda, většině lidí chutná, ale přijde mi taková zemitější, pocitově spíš na podzim, zimu. Pomalu na něj začínám mít náladu :)

      Vymazat
  4. Dobrý den, najdu prosím někde recept na takový dort:) Děkuji moc! Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den, tady http://jituli.blogspot.cz/2017/08/red-velvet-cake-jako-nahaty-dort.html :) (v článku jsou prokliky i na různé další krémy, které používám)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.