úterý 27. června 2017

Bethioua shirt tentokrát holčičí

Střih na tričko Bethioua mám ráda, ale šila jsem podle něj zatím jen pro Vojtu (třeba dinosauří - TADY). Rozhodla jsem se vyzkoušet holčičí verzi střihu. Takhle to dopadlo.








Holčičí verze je v délce mírně zaoblená, zadní díl je o trošku delší než přední, a rukávy jsou střižené v délce jakoby do obloučku. Pořád se nemůžu rozhodnout, jestli se mi líbí nebo ne. Víc se mi líbí ještě o něco víc holčičí střihy, s řasením, volánkem... tenhle je takový strohý. Týnka je ale s tričkem spokojená, i když je jí ještě větší (dostala ho už na Velikonoce a chtěla jsem, aby vydrželo určitě až do podzimu) a to je hlavní. Protože víly. A růžová. A víly... :-)

1 komentář:

  1. Ten střih se mi líbí a kdybych jen viděla tričko a nečetla text, vůbec by mě nenapadlo o té strohosti přemýšlet... Takhle si lámu hlavu :) je fakt, že kdybych ho šila Markétě, asi bych na přední díl nějaký ten zholčičkovávací prvek použila, kapsičku s mašličkou možná? Ale to je spíš věc zdobení než střihu. A třeba to moc komplikuju a byla by i bez toho taky spokojená. Hlavně že ho Týnka ráda nosí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.