sobota 24. srpna 2013

Nažehlovačky

Další bod na mém šicím seznamu je jen drobnost - nažehlit reflexní nažehlovačky na nosící bundu. Dlouho jsem nemohla najít žádný motiv, který by se mi líbil, přišel mi dostatečně holčičí, ale ne přehnaně infantilní. Nakonec jsem se rozhodla pro kytičky - holčičí jsou, infantilní taky :)

Tak  tady jsou:


Přední stranou jsem začínala, takže se mi nažehlení úplně nevydařilo. Stopy od lepidla by se ale měly vyprat.

Tady bunda zezadu.

A nosící vsadka
A když už jsem byla v tom nažehlování, frkla jsem ještě sametové nažehlovačky na bodyčko a pyžamko. Na ozdobení tady toho mám víc, ale další várka nažehlovaček dorazí až v září, tak musím počkat :)


Výhoda nažehlovaček je, že s nimi ozdobíte během pár vteřin téměř jakékoli oblečení a nepotřebujete k tomu vůbec žádné speciální pomůcky ani talent. Stačí žehlička a pečící papír. Ty reflexní jsou super třeba na softshell, sametové nebo hladké jsou perfektní právě na trička, košile, prádlo nebo třeba na ty bodyčka.

Sametové (velurové) nažehlovačky mám z www.bibu.cz, ty reflexní z www.unuodesign.cz. Další hezké a zajímavé vzory najdete taky u Caramilly na Fleru. Petra z Unuo teď do 1. září nabízí na svoje nažehlovačky slevovou akci, tak nakoukněte. Možná podobně jako já zjistíte, že pár nažehlovaček prostě nutně potřebujete :)

2 komentáře:

  1. jeee, ta bunda je teď už úplně dokonalá. Prostě máš vkus.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuju a nenápadně se červenám za monitorem :)

      Vymazat

Děkuju za návštěvu a za komentář :)
Všechny reakce mě moc těší a podle možností se snažím i odpovídat.